• Kākoʻo kelepona 86-0596-2628755

ʻO ke koʻikoʻi o nā lako hale

He wahi koʻikoʻi ka home i kēlā me kēia kanaka, a he wahi hiki ʻole iā ʻoe ke noho me ka ʻole. Loaʻa i ka home nā mea a pau e pili ana iā ʻoe. ʻO ka home ka mea nui o ke ola, a he mea nui ia i kou kino a me kou noʻonoʻo. He wahi hoomaha. ʻO ka haku ʻana o ka hale he nui nā mea. ʻO ka hui pū ʻana o ka hale, ka hoʻonaninani, a me nā manaʻo kanaka he hale piha. ʻO ka hale waiwai kekahi o nā kūlana kumu. ʻAʻohe hale, pehea e ʻike ʻia ai kahi home? Mahea. He aha kā mākou e hana ai me nā lako hale.
ʻO nā lako hale e hiki ai i kekahi ke hoʻokuʻu manuahi i ka hoʻoikaika a hana i kahi ākea e makemake ai ka ʻuhane. No laila, ma ke ʻano o kā mākou lako hale, hana mākou i ka hana piha o nā ʻano like ʻole e like me nā hana, nā mea hana, ka hana lima, ke kumukūʻai, nā ʻano nani, nā ʻano kiʻi, a me nā manaʻo uhane i ka hoʻolālā. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke palaualelo. I ka hopena, ke lawe nei ʻoe i nā mea a pau. Inā ʻaʻole ʻoluʻolu ʻoe i nā lako kumu o ka hale, a laila ʻaʻole ʻoe e loaʻa i kahi ʻano maikaʻi, a e hele wale ke ola a lilo i mea hauʻoli. ʻO ka hoʻolālā o ka home ke ʻano o kou wahi uhane a me ka hōʻike ʻana o kāu mau moeʻuhane. ʻO nā laina maʻalahi a i ʻole nā ​​kukui nani, he manaʻo ia mai kou puʻuwai a me kou makemake i ke ola. Eia naʻe, ʻo ke ola ke kumu o ka noʻonoʻo ʻana, no ka moʻomeheu mai ka noʻonoʻo, no ka ʻuhane mai kou ʻuhane, a ʻike ʻia kou ʻuhane i kou home.
He maʻalahi ke ala, a huki ʻia nā lako paʻakikī e nā laina. ʻO ka ʻoi aku ka paʻakikī ʻoi aku ka maikaʻi, a ʻo ka maʻalahi ka ʻino. ʻO ka home kahi e hoʻokomo ʻia ai nā manaʻo. ʻO ka poʻe makemake i ke ola kuaʻāina, makemake lākou i ka noʻonoʻo maʻalahi a kūlohelohe. ʻO ko lākou mau home he kaiaola maoli, maʻalahi, me ka ʻole o nā kala hoʻonani, a ua hui pū ʻia me ke ʻano. ʻO ka poʻe makemake i ke ola kaona ʻoi aku ka nani o nā lako hale, waihoʻoluʻu, a hōʻike lākou i nā kala ʻokiʻoki o ka nohona hou. ʻO ka poʻe makemake i ka mālie, makemake lākou i ke ʻano i kā lākou lako hale. Aia nā lāʻau a me nā pua ma nā wahi a pau, a e makaʻu kekahi mau manu. ʻO ka'ōmaʻomaʻo o keʻano ko lākou hōʻailona.

He ʻokoʻa ka hana o kēlā me kēia hale. Hōʻike kāu hoʻolālā i nā manaʻo i loko o kou puʻuwai. I ka hopena, hiki ke ʻike maikaʻi ʻia kou ola ma kou home. No laila, hiki ke ʻōlelo ʻia he mea nui ka home i ke ola.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-17-2021